fortsæt læsning:

Anders kom til Esbjerg fra Slagelse i 1972 og mødte de to på læreruddannelsens musiklinje i den første udgave af Nattens Dronning. Selv fortsatte han på musikkonservatoriet med klassisk musik, for på ny at møde de to i Passing Through.

Jonny udfoldede sig i Esbjergs blomstrende musikmiljø i tresserne og spillede og udgav plader bl.a. med orkestret Gentle Bees både lokalt og i udlandet.

Han og Ole mødtes, da han afløste på trommerne i lokale Researchers, - bandet med forankring i bofællesskabet Forsøgsgården, Oles hjemmebane. I 2001 genså Anders og Ole hinanden ved et seminarie-jubilæum, hver med sin tanke om at sætte nyt band i gang. Så var det tid at kontakte Thomas og Johnny og gå i gang. Samme efterår samledes bandet i øvelokalet, og Passing Through havde sin debut i marts 2002.

Siden har vi spillet os vej igennem et stort antal arrangementer i det meste af Vest- og Sønderjylland: Fra Herning/Ikast i nord til grænsen i syd. Fra Fredericia og Fynshav i øst til Blåvand og egnene omkring Esbjerg i vest.

Den fælles kærlighed til The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones og deres samtidige, har holdt bandet sammen på vejen med samme besætning i et stærkt musikalsk fællesskab, og bandet har gang på gang skabt begejstring og stor danselyst hos publikum i forsamlingshuset, på sportspladsen, i hallen eller i det lejede telt.

Passing Throughs gedigne arrangementer bliver fremført med overbevisende kunnen, hjerte og nerve i et tæt sammenspillet hele, og musikernes smittende spilleglæde og engagement rækker altid langt ud over scenekanten for at møde publikum og sætte gang i festen.

Back to top